11.4.2018

Viikon havainnot

Jodel on tyhmä (ja yllättyneitä olivat?). Aukaisin sen jälleen pari päivää sitten ensimmäistä kertaa vähään aikaan ja kutakuinkin toisena oli keskustelu siitä, minkä väriset hiukset on naisilla hyvät (ilmeisesti siis kai kysyttiin miesten mielipidettä). Kuulemma kaikki käy kunhan ei oo shokkivärejä. Puhuttiinkohan siinä punapäistä?

2018-04-11 06.48.19 1


Kuulosuojaimet salilla. Moni varmasti käyttää salilla erinäköisiä kuulokkeita, mutta olettekos tulleet ajatelleeksi kuulosuojaimia? En minäkään, mutta pari päivää sitten törmäsin tähän ja jäin vain miettimään, että olikohan ne radiokuulosuojaimet. Ois hei aika kätsyt ;)

Suomen kesä alkoi! Ainakin säätiedotuksen mukaan melkein koko viikon pitäisi paistaa aurinko ja lämmintäkin olla sen verran, että ilman toppatakia pitäisi pärjätä. Nyt siis kannattaa kaivaa ne arskat esille ja nauttia tästä säästä, sitä kun ei ikinä tiedä kuinka pitkään tämä kesä täällä Suomessa kestää. Ja kannattaa muistaa laittaa aurinkorasvaa siihen nenänpäähän joka sieltä aurinkolasien ja karvahatun alta näkyy, ettei se pala jo näin heti kesän kynnyksellä.

2018-04-11 06.48.22 1
Talvi taputeltu!

Ihmisten ilmoilla juoksutossu liikkuu aina lujempaa. Viimeeksi pari päivää sitten pk-lenkki vaihtui vauhtikestävyydeksi ja tais se vähän lipsua jo maksiminkin puolelle, kun porukkaa oli niin paljon liikenteessä, että en vain kehdannut löntystellä kuin mikäkin etana. Suosittelen siis tekemään ne Usain Bolt -kruisailut semmoisella vilkkaalla paikalla, jos haluaa vähän psykologista lisävauhtia ;) Ja muista satunnaisista kanssajuoksijoistahan saa myös vauhtia, kun on pakko hyökätä peesiin! Eli jos joku oikein gasellin näköinen Bolt vilahtaa ohi niin eikun messiin vain, voit vaikka yrittää tehdä tuttavuutta siinä samalla ;)

Ihmisen kehitys menee selkeästi vähän tällein sykleissä. Pienenä nukutaan päikkäreitä, pukeudutaan lämpimästi sekä heitellään pihalla kärrynpyöriä ja liikuntatunneilla leikitään salin katosta roikkuvissa renkaissa. Sitten ollaan vanhoja ja viisaita, ei suostuta nukkumaan päikkäreitä, juostaan nilkat paljaina ja vihataan liikuntatunteja ihan vaan tava vuoksi. Lopulta ollaan vielä vähän vanhempia, jolloin nukutaan taas mielellään päikkäreitä, kauhistellaan teinien paljaita nilkkoja ja roikutaan pää alaspäin niissä salin renkaissa.

2018-03-20 01.02.55 1


Formulat on vaarallisia. Ferrarin mekaanikko jäi Räikkösen alle ja loukkaantui. Kauheasti ei kyllä tule formuloita seurattua,  mutta toivottavasti se nyt oli edes se auto minkä alle se jäi, muutenhan voisi melkein luulla, että Suomen taso formuloissa on yhtä hyvä kuin jalkapallossa.

Mun sisustustaitoja ei ymmärretä. Kuulemma mun sisustustaidoissa tai kai enemmänkin sisustusinnokkuudessa ois vähän toivomisen varaa. En kyllä ymmärrä kun just aamulla ihailin, kuinka mun sininen tiskirätti sopii niin nätisti sisustukseen.

Oletteko tehneet yhtä hyviä havaintoja tällä viikolla? :))

-Essi

Kuvat: Senni Rissanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti