17.11.2017

Marrasputki-mood

Reilu puolet jo marrasputkea taputeltu ja vielä ollaan täysissä sielun ja ruumiin voimissa! ;)

Itseasiassa, tämähän on mennyt tähän asti yllättävän kivuttomasti, eli tiukkaa ei ole toistaiseksi tehnyt. Toki muutaman kerran olen ehkä tullut ajatelleeksi, että kenen idea se tämäkin oikein oli. Ainakin silloin kun kello on jo yhdeksän ja vähän jo väsyttäis, mutta päivän lenkki on vielä ollut tekemättä, joten ei muuta kuin pilkkopimeään ja sateeseen. Mutta kertaakaan en kyllä ole katunut, että on tullut lähdettyä!

2017-11-17 08.43.50 1


Ainut ongelma on meinannut olla välillä ajan puute, mutta sekin on vain aikataulutuskysymys. 25 min on kuitenkin sen verran lyhyt aika, että sen nyhjäisee vaikka tyhjästä ja kuukausi taas sen verran lyhyt aika, että ei haittaa vaikka sen 25 min joutuisi joskus nyhjäisemään yöunistakin. Muutaman kerran viikkoon on tullutkin noita aamulenkkejä harrastettua. Ne on kyllä siitä käteviä, että sitten saa loppupäivän huoletta uhrata kaikelle muulle ohjelmalle, tai jos on enemmän väljää päivässä, niin ehtii vielä salillekin. Ja onhan se hei aika voittaja-fiilis, kun kello on puoli seiska ja päivän lenkki on jo heitetty ;)

Jotenkin kummasti asiaa ei edes sen kummemmin ajattele, vaan se alkaa jo olla ennemminkin automaatio. Siinä missä ennen saattoi aamulla vielä käydä itsensä kanssa pientä keskustelua että mennäkö vaiko eikö tai skipata illalla lenkin sen takia, että kello on jo muka niin paljon, niin nyt sitä ei tarvitse sen enempää edes miettiä, vaan sinne lenkille lähtee aikalailla enempiä pohtimatta. Tästä tietynlaisesta rutiinista on myös jo alkanut nauttimaan, sillä juokseminen on ehkä maailman paras tapa selvittää päätä ja ajatella järkevästi, joten se tekee jopa ihan hyvää, kun kerran päivässä saa tuulettaa aivoja ihan kunnolla.


2017-11-17 08.43.49 1
Rapatessa roiskuu!


Fyysisesti ollaan myöskin ihan hyvissä voimin, eikä ole pahempia kolotuksia vielä ehtinyt ilmaantumaan. Itseasiassa ekat pari viikkoa meni melkeinpä kevyemmällä askeleella kuin ennen putkea, mutta toki viime päivinä on alkanut jo hieman ajoittain painamaan. Tosin tällä kertaa olenkin pitänyt alun hieman maltillisempana kuin viime vuonna. Salillakin olen hieman himmannut jalkatreenien kanssa ja tehnyt enemmänkin kehonpainolla ja loikkatreenien muodossa ja jättänyt sitten sen raudan kolistelun yläkropan treeneihin.

Toistaiseksi siis kaikki paremmin kuin hyvin, eikä löydy juurikaan valittamisen sanaa. Alkuhan toki on aina helppo, eikä näin lyhyessä ajassa ehdi vielä kauheasti väsyä, mutta ei nyt vielä maalailla piruja seinille ;)

Toivottavasti muilla putkilaisilla menee yhtä hyvin! :)

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti