17.10.2017

19 faktaa 19-vuotiaasta

Selasin eilen illalla FitFashionin etusivua ja satuin törmäämään tähän Outin kirjoitukseen. Tästä sainkin idean tehdä sitten vastaavanlaisen, kun nyt kerran itsekin tuossa kaksi viikkoa sitten sain mittariin uuden lukeman. Hui kauhia kun pyöreät lähestyy, melkeinhän tässä ikäkriisi iskee...
Siispä, hyvät naiset ja herrat:

1. Olen syntynyt 2.10 ja vihannut aina sitä, että olen syntynyt loppuvuodesta, sillä onhan se nyt hei tosi mukava saavuttaa kaikki mopokortista täysi-ikäisyyteen puoli vuotta myöhemmin kuin muut. Kaikki vanhemmat on aina lohdutellut, että ei se sitten vanhempana enää haittaa lainkaan kun vanhenee sitten puoli vuotta myöhemmin kuin kaikki muut ja nyt alan pikkuhiljaa oivaltaa tuon. Toi ikäkriisi oli siis ainakin puoliksi vitsi... :D

2. Olen kotoisin Suonenjoelta (googlaa pois, et kuitenkaan tiedä), mutta pari kuukautta sitten muutin Lappeenrantaan kun aloitin kauppiksen opinnot Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa.

3. Tykkään harrastaa kaikenlaista urheilua, mutta vaikka meno on aika lailla monipuolistunut viimeaikoina, niin sanoisin silti kuitenkin että jos täytyisi valita yksi, niin juokseminen it is!

4. Olen Pepsi Maxin suurkuluttaja. Joooo tiedetään, kuolen keinotekoisiin makeutusaineisiin jne mutta minkäs teet, paheensa kullakin ;) Tosin yksin asuessa sitä ei juuri tule ostettua, mutta onneksi porukat tietää mitä pitää löytyä jääkaapista kun mä meen kotiin!

2017-10-15 06.05.46 1


5. Olen henkisesti hyvin smurffi ja siellä missä on sinistä, siellä olen myös minä. Kesällä se tarttui jo hiuksiinkin...

6. Rakastan kaikenlaisia salaatteja mutta en voi käsittää niitä "salaatteja", joissa on tyyliin salaattia, kurkkua ja tomaattia ja sitten joku minimalistinen kana-nökäre. Tässä tapauksessa sanoisin, että mielummin överit kuin vajarit, eli mitä enemmän erilaisia komponentteja, niin sen parempi.

7. Karkkipussiini valitsen aina suklaata ja kirpeitä karkkeja. Myös kaikki kookoksen ja mintun makuinen on yleensä 6/5. Ja hedelmäkarkithan tietenkin syödään aina yhtä aikaa salmiekkin kanssa, tiiättekö sillein kaks kerrallaan.

8. Minulta ei ole koskaan murtunut luita, paitsi ilmeisesti häntäluu kun putosin hevosen selästä. Sen sijaan peukalo multa on kerran liimattu ja oikeassa polvessa on ollut hohkaluuödeema eli jonkinsortin luunmuutos, rasitusmurtuman esiaste.

9. En osaa olla kuvissa luonnollisesti enkä oikein muutenkaan, mutta ne kun kuitenkin on aika oleellinen osa tätä blogia niin sitten 99,9% kuvista näyttää tältä:

2017-10-15 06.06.04 1
Silta ei petä koskaan! Saat irvistellä ihan niin paljon kuin haluat, kun naamakaan ei näy ;)


10. Kirjoitin lukiossa 6 ainetta: äikän, yhteiskuntaopin, terveystiedon, pitkän matikan, ruotsin ja englannin. Näistä 3 jäi 1-3 pisteen päähän seuraavasta kirjaimesta, joten voitte arvata että en ole YTL:n suurin fani.

11. Olin vielä pari vuotta sitten ehkä hieman ujo ja varovainen, mutta nykyään aika kaukana siitä :D Ehkä ennemminkin kuvailisin itseäni sanoilla sosiaalinen ja vilkas, välillä ehkä liiankin.

12. Olen myös aika kiltti, mutta toisaalta mussa elää myös sellainen pieni kapinoitsija. Tykkään kovasti olla eri mieltä asioista ja puolustaa omia mielipiteitäni aka keskustella rakentavasti ;)

13. Haluan ehdottomasti joskus matkustaa Australiaan. Itseasiassahan mun plan A oli pitkään lähteä lukion jälkeen ausseihin vuodeksi töihin, mutta lopulta päädyinkin hakemaan kouluun ja sisään päästiin, joten here I am! Mutta vielä joku päivä!

14. Olen aika kaikkiruokainen eli en juuri nirsoile ruuan suhteen, mutta siskonmakkarakeittoa jos näet mun syövän, niin suosittelen tarkistuttamaan näkösi.

2017-10-15 06.05.44 1


15. En uskalla katsoa juuri minkäänlaisia kauhuleffoja, vaikka dekkareita tykkäänkin lukea. Kerrankin olin katsonut jonkin sortin kauhua ja yöllä sitten näinkin sellaista painajaista, että kun heräsin siitä, niin loppuyön jouduin nukkumaan valot päällä. Eli kyllä, omaan myös hyvän mielikuvituksen :D

16. Puhun kohtalaisen nopeasti ja selitän paljon. Siis en tietenkään omasta mielestäni, mutta tällasta legendaa olen kuullut....

17. En osaa nukkua pitkään, vaikka mikä olisi. Olen kerran eläessäni nukkunut kahteentoista, mutta muuten kasiin asti nukkuminenkin on jo saavutus. Arkiaamuinakin herään usein ainakin vähän ennen herätyskelloa riippumatta siitä, mihin aikaan se soi.

18. Jos saisi valita, joisin kahvini ehdottomasti mieluiten Oatlyn iKaffe-kauramaidon kanssa. Tuo kombo vaan on niin hyväääää <3 Harmi vaan kun sitä ei saa pienessä purkissa, eikä näin yksin kahvinsa juovana ehdi tuhota sitä isoa purkkia ennen kuin se menee vanhaksi. Vähän on turhan tyyristä viemäristä kaadettavaksi...

19. Olen perfektionisti, mutta vain joissakin asioissa. Esimerkiksi muistiinpanot täytyy tehdä lyijykynällä, sillä jos kirjoittaa kuulakärkikynällä ja tekee yhdenkin virheen, joutuu koko sivun kirjoittamaan uudestaan. Kuitenkaan esim siivousta tämä ei koske, eli huoneeni ei todellakaan ole tip top. Mutta auta armias kun se siivousvimma sitten jossain vaiheessa iskee, niin sitten on kyllä kirjapinot pöydällä millimetrin tarkkuudella aseteltuna :D

-Essi

P.S Kaikki kuvat: Ella Paananen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti