23.9.2017

Onnellinen x3

Kello on 6:39 ja herään kotikotona omasta vanhasta sängystäni ja olen jostain syystä vain ihan kauhean onnellinen. Miksiköhän? Ei tässä mitään erikoista ole tapahtunut...vai ehkä juuri siksi?


1. Opiskelupaikka & oma asunto

Hassua miten opiskelemisesta voi tulla onnelliseksi, mutta näköjään voi. Ehkä se johtuu siitä, että ala tuntuu oikeasti omalta tai sitten siitä, että sen valtavan pääsykoeurakan jälkeen sä lopulta onnistuit siinä ja pääsit sinne minne halusitkin. Ironista sinänsä, sillä tälläkin hetkellä niskaan hönkii useampikin dedis... :D Myös omillaan asuminen on ihan onnellisuuden arvoinen asia, sillä vaikka toisinaan olisi kiva jos jääkaapissa olisi valmista ruokaa tai tiskivuori katoaisi itsestään niin silti tässä vaiheessa viimeistään jo haluaa tehdä asiat omalla tavallaan ja huolehtia itse omista asioistaan.

2017-09-23_09-35-22
Oma koti kullan kallis!2. Ystävät & Perhe

Uuden koulupaikan myötä myös uusia kavereita on saanut valtavasti ja tottakai vanhatkaan eivät ole hävinneet minnekään ja varsinkin yksin täysin uuteen kaupunkiin muuttaessaan näistä saa olla onnellinen. Ja näin kun aamulla herätessään tajuaa olevansa kotikotona, niin tajuaa myös sen, että vaikka yksin asuminen ja eläminen on onnellinen asia niin vähintään yhtä onnelliseksi tekee perhe.


3. Urheilu

Eilen illalla tänne päästyäni makoilin jonkin aikaa sohvalla ja oli ihan semmoinen fiilis, että en kyllä taida lähteä minnekään, makoilen vain tässä koko illan. Tiesin kuitenkin, kuinka ihana on juosta suoraan lenkiltä saunaan jotenkapa lähdin kuitenkin. Eikä ollut huono päätös! Vanhaa tuttua lenkkireittiä ilman kelloa tai muutakaan mittareita kevyesti kaasutellen. Oli just sopivan hämärää, koira viipotti uskollisesti mukana aina välillä johonkin puskaan eksyen ja jalat olivat höyhenen kevyet. Oi runner's high!

2017-09-11 06.41.22 1Puhdasta ajatuksenvirtaa siis tähän aamuun. Don't worry, be happy!

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti