9.6.2017

Pääsykokeet takana, elämä edessä

Jep, it's finally over! Kuinka helpottavaa voi olla, kun ei tarvitse lukea enää mihinkään?! Viimeiset pari viikkoa meni jo aika lailla sumussa (mikä klisee :D), sillä lukeminen on oikeasti aika raskasta kun ei enää riitä, että ymmärtää asiat, vaan ne pitää vielä muistaakin. Ei menekään enää kahdeksan tuntia tosta noin vaan niin kuin alussa. Ja lisäksi tietenkin työt ja ylppärijuhlien valmistelut yms. Mutta nyt alkoi meitsin "kesäloma" kun ei tarvitse kuin käydä töissä! ;)

IMG_20170603_190955_489
Kuva: Minna Sivula


Treenailla olen ehtinyt vaihtelevissa määrin, itseasiassa jopa aika hyvin, mutta minkäänlaista paperiin kirjattua tai edes päänsisäistä suunnitelmaa en ole noudattanut. Kunhan nyt olen jotakin tehnyt. Ja itseasiassa kalenteria taaksepäin selaamalla näyttäisi hieman siltä, että mikäli päivän treeni on yhtään ollut mielialasta kiinni, niin sitten on tainnut viime aikoina olla hieman skitsofreenisia fiiliksiä. Ensin on tehty kolme päivää putkeen puolentoista tunnin pk:ta sauvakävellen/pyöräillen/juosten ja sitten auottu hengitystä ihan olan takaa maksimivedoilla ja porrasrääkillä :D Oliskohan korreloitunut suoraan luku-urakan senhetkisestä tilasta....

Oli miten oli, nyt se on mennyttä ja voi taas ehkä alkaa harrastaa jonkinnäköistä suunnitelmallisuuttakin. Olisi myös ihan hirveä kutka pinkaista joku lappujuoksu, kenties jokin lyhyempi sellainen, mutta vaikka kuinka tutkiskelin asiaa niin kovin läheltä en juuri tähän hätään mitään löytänyt. Tai no Pullukka Runin viivallahan mä olisin ilman muuta mutta siihen kohtaan osui sopivasti iltavuoro, joten ei siis onnaa. Täytynee siis toistaiseksi tyytyä ihan vaan treenailemaan :D Vielä kun saisi aikaiseksi hommattua sen uuden fillarin niin avot, voisi polkaista kätevästi työmatkatkin!

Ja onhan se hyvä, että edes treenaamista voi suunnitella, kun muuta elämää ei :D Sitä kun ei tiedä, mistä itseni syksyllä löydän....Mutta onneksi edes kaikenlaisia kivoja kesäpläänejä voi aina tehdä ;)


Screenshot_20170604-092222


Tässäpä siis tällainen sekalainen ripitys tämän hetken kuulumisista, I'm back! ;)

P.S Mistä tietää että tekemiset ovat olleet varsin rajoittuneita vime aikoina? No siitä, kun etsit puhelimestasi tähän jotain julkaisukelpoista kuvitusta ja koko tämän hiljaiselon ajalta sieltä löytyy vain screenshotteja talousmatikan ja laskiksen tehtävistä sekä kuvia työvuorolistoista. Kumpiako laitetaan? :D No onneksi edes kamera on täynnä ylppärikuvia jahka sen kimppuun pääsen....

T. Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti