5.5.2017

Viimeaikoina olen...

Viimeaikoina on taas tullut rustailtua melkein pelkästä juoksusta enemmän kuin laki sallii, ja kun nyt puhelimeenkin on näyttänyt kertyneen sekalaista kuvasaldoa (lähinnä snapchatin syövereistä) niin ihan vaan huvin vuoksi ja urheilun kannalta: mitä mä olen puuhaillut viimeaikoina?

No ainakin...

....lukenut, lukenut ja lukenut. Vajaa viisi viikkoa pääsykokeisiin ja olen jopa yllättänyt itsenikin sillä, miten hyvin maltan istua kirjan ääressä :D Tosin asiaan voi vaikuttaa sekin, että kun luettava on mielenkiintoista, niin homma ei tunnu ollenkaan niin pakkopullalta.

Snapchat-1974881055

...kauhistellut tätä jokakeväistä pisamien vallankumousta. Hyvä kun on ehtinyt edes aurinkoa livenä nähdä, niin jo se alkaa...

...kärsinyt yllättävän vähän siitepölykaudesta.

...aloittanut aamut jäätävällä puurolautasellisella (on siellä sitä puuroakin alla) Netflixiä katsellen. Olenko jo maininnut että hitaat aamut <3

2017-05-05_01-45-42


...viettänyt vappua. Ihan luvan kanssa sinisenä :D

...todennut, että mun sisäinen kello herättää aina ennen kahdeksaa, menin sitten nukkumaan iltaysiltä tai aamuyöstä.

...ihastellut aurinkoa ikkunan läpi. Muutaman kerran olen kyllä jo raahannut kirjat pihalle kun on ollut tarpeeksi lämmin.

...juossut ekan teepaita-lenkin. Varma kesän merkki ;)

Snapchat-1897455986


...saanut kesätöitä.

...löytänyt liian paljon hyvää uutta musiikkia. Kesäbiisit lenkillä kun ilmakin on melkein kesä <3

...kokenut, että seinät kaatuu päälle, kun päivät viettää yksin sisällä lukien ilman minkäänlaista kontaktia ulkomaailmaan tai muihin ihmisiin. Olen vähän liian sosiaalinen tällaiseen...

...totuttanut jalkoja portaisiin ja korkannut ratatreenit. Hapottavaa, etten sanoisi.

Snapchat-1755493924


...kokkaillut. Kun päivät lukee, niin se "ruokatunti" eli aivojen välinollaus tulee oikeasti tarpeeseen. Silloin on hyvä kokkailla jotain, joka kyllä kuitenkin aina jostain syystä tuppaa mulla olemaan salaattia eri variaatioilla :D Olen jo saanut kuulla tästä kavereiltakin, mutta ei siihen kyllästy kun tekee joka päivä erilaista.

...edelliseen liittyen myös testaillut uusia reseptejä. Kokeilevan keittiön tuotoksina onkin syntynyt mm. proteiini-fluffya ja terveellisempää mutakakkua. Okei, mutakakku on ehkä hieman väärä nimitys tälle, sillä alkuperäistä mutakakkua se ei kyllä sisällöltään muistuta missään määrin :D

_20170505_133147


...juossut matalasykkeisimmän pk-lenkin varmaan puoleen vuoteen. Eikä vauhti edes ollut luokkaa takaperin liikkuva etana! So here I come!

...harrastanut kotimaan matkailua. Lukeahan voi onneksi ihan missä vaan.

...kuvaillut tuon The kuvaajan kanssa. Aina yhtä luonnollista...Voisko joku lätkäistä vaan näihin kuvat jos mä kirjotan?

_20170505_133024-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti