14.5.2017

Miksi?

Miksi kukaan ei ole kertonut, että proteiinifluffya ei saa sekoittaa/vatkata liian kauan? Lopputulos oli kyllä hyvin kuohkea ja ilmava, mutta ehkä jo hieman liiankin. Vähän kuin olisi syönyt kulhollisen ilmaa.

Miksi teinit poseeraavat kuvissa käsi naaman edessä?

Miksi aina pitää olla niin järkevä ja ajatella niin rationaalisesti? En tiedä olenko mä vain jotenkin liian spontaani ja lyhytnäköinen vai ovatko toiset vain kauhean järkeviä ja ajattelevaisia? Just go with the flow, tulee ryppyjä jos on koko ajan otsa kurtussa.

IMG_3472


Miksi joka toinen päivä olen luottavainen tämän pääsykoeurakan suhteen ja jopa uskon sisäänpääsy-tsäänsseihini ja joka toinen päivä taas tuntuu kuin yrittäisi juosta läpi tiiliseinän?

Miksi Pepsi Max on niin paljon parempaan kuin muut light-kolat?

Ja miksi ihmeessä lanseerattiin inkivääri-pepsi? Haluaisin tavata sellaisen ihmisen joka tykkää tuosta mausta...

Miksi sykemittareiden mukana tuleva sykevyö on aina kokoa M-XXL? Ja miksi en silti ikinä vaivaudu ostamaan uutta vaan teen siihen vain selkäpuolelle niin monta solmua että se pysyy päällä?

Miksi luulin yläasteella lukevani kokeisiin paljon? Luulin niin myös lukion koeviikoilla. Ja lukulomalla. Hahhah.

IMG_3360


Miksi vanhemmat ihmiset naputtelevat älypuhelimiaan yhtä voimalla kuin ne olisivat näppäinpuhelimia. Sitä kutsutaan ihan syystä kosketusnäytöksi, näyttöä ei siis tarvitse painella kaikin voimin.

Miksi kaikki juomalasit hakeutuvat aina yöpöydälleni, mutta eivät kuitenkaan osaa vaeltaa takaisin alakertaan?

Miksi se juustopaketista jäljelle jäävä käntty pitäisi syödä ihan vain että se ei menisi roskiin? Kuka haluaa länttäistä leivän päälle sellaisen sentin paksun juustomöhkäleen? Anteeksi kaikki ekologisesti ja taloudellisesti järkevät ihmiset...

Miksi nauroin Ylen Muodonmuutoksia-dokkaria katsoessani? Maksimoi kurjuus ja heitä sekaan vähän ylidramaattista kissantappomusaa, avot! :D

IMG_3514


Miksi jotkut torkuttavat? Miksi joku haluaa torkuttaa tunnin ajan nukkuen ne välit sellaista epämääräistä koiran unta (jos siinä nyt ehtii edes nukahtaa) kun voisi sen sijaan nukkua sen ajan sikeästi ja herätä kerralla?

Miksi hauskoille viesteille yms. alkaa virnuilla itsestään?

Miksi kuntopyörässä ei ole pyöriä joilla sen voisi hilata vähän kätevämmin takaisin paikoilleen? Vaikka meneehän se ihan kätevänä vaatenaulakkona tossa keskellä lattiaakin...


-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti