6.4.2017

Kun kaivattaisiin kärsivällisyyttä

Nyt kun usko niihin lenkkareihin on jälleen palannut, tuleekin sitten vastaan tämä ikiaikainen heikkouteni, kärsivällisyys.

Kuten taisin jossain tekstissä mainitakin, hemoglobiinini oli ottanut jälleen laskusuunnan ja lääkärin vastaus oli, että eikun rautapillereitä syömään. Ongelman eteen on nyt siis tehty kaikki voitava tähän hetkeen ja olon pitäisi alkaa helpottaa, mutta eihän se hetkessä tapahdu vaan vie muutaman kuukauden.

2017-03-28 01.10.42 1


Muutaman. Kuukauden. Siis huonolla tuurilla olen täällä etanajaoston viimeisessä osastossa vielä parin kuukauden päästäkin! Ja sekös muuten ärsyttää. Väkisinkin sitä tulee miettineeksi, että missä olisinkaan kahden kuukauden päästä jos voisin nyt alkaa treenaamaan oikeasti. Seisoisin siis vaikka päälläni tämän aikaa jos se yhtään helpottaisi oloa tai nopeuttaisi tätä jotenkin! Mutta kun ei. Eikä tämä vuodenaika kyllä yhtään auta asiaa: tähän aikaan vuodesta kun pitäisi alkaa herättelemään sitä vauhtia talviunilta ja kruisailla sulaneilla baanoilla aurinkolasit nenällä ja kaasu pohjassa...

Että voisinko mä millään saada kaikki-tänne-heti-nyt?

2017-04-06_09-21-48
Sulat tiet...


Mutta koska tämä tilanne nyt ei hammasta puremalla helpota niin yritin sitten etsiä niitä hyviä puolia. Vähän aikaa siinä meni mutta sitten mä keksin :D Nimittäin sen, että kun tällä hetkellä ainoat mahdolliset treenaamisen muodot ovat todella kevyt kestävyysliikunta ja kevyet ylä-ja keskivartalon salitreenit, niin ainakin mulla niin tulee olemaan A) rautainen (hahah) kestävyyskunto ja B) voimaa yläkropassa.

-Essi

1 kommentti:

 1. Hei, Juoksukaveri!

  Ei niin toivottuja juoksemattomuusjaksoja tulee itsekullekin. Tsemppiä parenteluun!

  Takomorunners tuli kiittämään siitä, että kirjoittelit aikaisemmin Juoksukaverikirjapostauksen, jonka versio on Takomorunners-heimolaisilta (kunnia alkuperäisideasta kuulunee toisaalle). Nyt kokosimme yhteen kaikki löytämämme juoksukaverikirjapostaukset ja toivotamme sinut sekä lukijasi erittäin tervetulleiksi tutustumaan niihin sivuillemme.

  Juoksukaverikirja on edelleen auki ja sivuja riittää, joten kuka tahansa juoksunystävä voi kirjoittaa postauksensa sinne. Kiitos ja tervetuloa lukemaan juoksubloggaajien postauksia. =)

  http://www.takomorunners.com/2017/04/takomorunners-juoksukaverikirja.html

  VastaaPoista