20.4.2017

Kevätviirausta

En ole ikinä ollut kovin vahvasti minkään tietyn vuodenajan ihminen vaan jokaisessa on musta ne omat puolensa. Ja aina kun alkaa vaihtua seuraava, olen ihan fiiliksissä. Nytkin kun kevät alkaa tehdä virallista tuloaan ja lumetkin pikkuhiljaa sulavat, on melkein kidutusta istua neljän seinän sisällä lukemassa :D

2017-04-20 04.54.02 1


Kevät on myös omalta osaltaan sellaista itsetunnon kohotus -aikaa. Kun on koko talven tarponut enemmän ja vähemmän lumessa ja sohjossa nastoilla ja kamalassa michelin-ukko -varustuksessa, niin kyllä se askel näin vähän huonommassakin kunnossa tuntuu aika lennokkaalta ;) Tosin on siinä vaatteiden vähenemisessä sellainen huonokin puoli, että nyt ei kai enää voi laittaa huonoa juoksuasentoa sen piikkiin, että paksu vaatekerros hämäisi....että oisko siinä seuraava prokkis?

Kevät ja lumien sulaminenhan tarkoittaa myös lisäksi kaikenlaisia kivoja lajivaihtoehtoja. Portaat on jo korkattu ja radalle menokin on jo ainakin hyvän suunnitelman tasolla. Muutenkin on ihan semmonen apina-fiilis, että tekisi mieli kävellä käsillään (onneksi en osaa) ja roikkua puusta pää alaspäin :D En tiedä tunnistaako kukaan tai miten tämä liittyy mihinkään...

2017-04-20 04.53.58 1
Kuvat: Senni


Enivei, nyt on taas sellainen kausi menossa, että en jaksa kauheasti stressata siitä, toteutuuko kaikki nyt niin kauhean suunnitelmallisesti, pääasia on että on hauskaa! Tällä hetkellä kaikki tapahtuu muutenkin pääasiassa pääsykokeisiin lukemisen ehdoilla, mutta siinä sivussa on tietysti ehtinyt jo haaveilla lappu rinnassa juoksemisesta ja niistä ihan oikeasti pitkistä lenkeistäkin. Että kunhan mä nyt vähän herättelen keuhkojani ja vauhtirepertuaariani niin kyllä mä jostain kohta jonkun lyhkäsen matkan ainakin etsin... ;)

Summa summarum, ei ainakaan kevätväsymystä (lukuväsymys on ihan eri asia) havaittavissa tässä osoitteessa! Linnut laulaa, aurinko paistaa ja asfaltti on (jos nyt ei ihan vielä kuuma, niin ainakin) lämmin! Aiheuttaako kevät jossakussa muussa tällaista viirausta?

-Essi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti