1.4.2017

Jokojokojoko saa mennä!

Päätin tuossa juuri alkuviikosta, että tämän viikon otan hieman iisimmin treenien suhteen, että sitten jaksaa pinkaista uuteen nousuun (ja ohjelmaan) keveillä jaloilla. Alunperin ajattelinkin, että tekisin tälle viikkoa vain muutaman kevyen ja lyhyen höntsä-lenkin mielen virkistykseksi ja muuten ottaisin ihan vain kävelyn ja hengailun kannalta.

Noh, maanantai alkoikin sitten kevyesti salilla. Ei tietenkään kuulunut suunnitelmiin, mutta ajattelin tehdä ihan vaan sellaisen "kevyen" jumppailun. Ihan kun mä osaisin ottaa salilla kevyesti sitäkään vähää kuin lenkkipolulla :D Tiistaina taisinkin sitten pitää ihan virallisen lepopäivän (ratsastusta ei lasketa...) ja sen jälkeen olenkin loppuviikon kuluttanut sulaneita lenkkibaanoja. Tähän mennessä siis yksi päivä varsinaista lepoa tälle "lepoviikolle" kasassa, että hyvinkö pyyhkii. Onneksi on sentään vielä viikonloppu aikaa lepäillä...

Puolustuksekseni todettakoon kuitenkin, että on epäinhimillistä joutua vetämään lonkkaa vielä illatkin, jos jo päivät istuu ikkunan takana lukemassa ja tuijottamassa pihalla paistavaa aurinkoa. Ja kyllä mä noi lenkit oon vetänyt ihan semmoisella mummovauhdilla...Mutta onhan tämä loppujen lopulta kuitenkin varsin positiivinen ongelma, sillä vielä vähän aikaa sitten olisin mieluummin vaikka maannut sohvalla kuin lähtenyt lenkille, kun juoksu ei vaan kulkenut.

Tieto tarttuu paremmin kun käy välillä ylösalasin🐒📚 #headstand


Jostain syystä se vain tuntuu olevan aina niin, että sillon kun pitäisi levätä niin ei huvittaisi yhtään, mutta kyllä se lepopäivä sitten kelpaisi kun sellaista ei ole tiedossa :D Mutta kuten olen aiemminkin maininnut, niin ainakin nämä iisimmät viikot kasvattaa sitä motivaatiota, joten sen puutteesta ei ainakaan tarvitse kärsiä. Nyt kun vielä sain vahvistuksen, että kohonnut syke ja huimaamisetkaan ei ole olleet vain mun korvien välissä, vaan asialla on taas ystäväni hemoglobiini, niin johan helpottaa. Että eiköhän tästä kuitenkin jonkinlainen juoksukesä saada aikaiseksi! Miten voikin fiilis muuttua näin nopeasti, kun vielä alkuviikosta olin sitä mieltä, että oikeastaan voisin heittää lenkkareilla vesilintua ja nyt puhelin on jo täynnä screenshotteja varteenotettavista kesän kisoista ;)

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti