28.3.2017

Valtakunnassa kaikki ennallaan

9 päivää sitten rustailin kisa-ahdistuksesta, tämän hetken huonosta juoksuflowsta ja ylppäristressistä. No, mitä on tapahtunut tässä ajassa?

Juoksun suhteen olen edelleen pienoisessa kuopassa, mutta olen sentään jo päässyt niin pitkälle asian suhteen, että ajattelin jopa tehdä sille jotain sen valittamisen sijaan ;D Tän viikon ajattelin ottaa hieman kevyemmin ja ensi viikosta lähtien aloittaa samalla ohjelmalla kuin viime keväänä, kun tilanne oli lähes sama. Ei kai sillä nyt ainakaan pahasti voi mennä metsään.... Mutta sitä ennen siis tämä viikko vähän iisimmin, että sitten pääsee uuteen ohjelmaan kevyillä jaloilla eikä sykettä voi ainakaan ylirasituksesta syyttää. Motivaatiokin ois ihan huipussaan eikä ne ensi kesän kurvailutkaan enää kovin mieltä ahdista, joten pohjalta on suunta vain ylöspäin ;)

2017-03-28_01-46-22
Kuva: Senni


Jos jotain on sitten viime näkemän tapahtunut, niin ainakin se, että ylppärithän loppuivat viime perjantaina! Nyt siis vaan venaillaan tuloksia ja niitä saakin tovin ootella, mutta lakki mulla sentään jo taitaa olla! Ja koska tässä jo melkein ehti viikonlopun lomailun aikana tullakin ikävä lukemista, niin niistä vieroitusoireista ei onneksi tarvinnut kauaa kärsiä, kun maanantaina sai jo aukaista pääsykoekirjat. Jipii!

2017-03-28 01.17.56 1


Loppujen lopulta taidan olla aika lailla samassa pisteessä kuin reilu viikko sittenkin, vaikka vähän on päntättävät kirjat vaihtuneet ja juoksutunnelin päässäkin taisi vilahtaa vähän valoa, jos oikein näin ;) Ja kyllähän tossa viikonlopun "loman" aikana ehti jo sen verran päätä tuulettaa, että hetken tässä taas porskuttaa. Niin että ei mulla nyt siis muuta ollut kuin että here we go again!

-Essi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti