23.1.2017

Vuoden alku kuvina

Puhelimeen on nyt alkuvuonna kertynyt sen verran sekalaisia räpsyjä, että ajattelin vaihteeksi taas koota muutaman tähän. Ainakin tätä on siis tullut puuhailtua viime aikoina:

kollaasi

Kuvailua jäällä. Ihana auringonpaiste, melkein voisi erehtyä luulemaan että on kevät. // Hitaiden aamujen parhautta: teetä ja bloglovinin selailua viltin alla <3 // Kokeileva keittiökin on taas käynyt kuumana :D Tällä kertaa vuorossa oli proteiini"pannari", joka meni kyllä heittämällä jatkoon! // Luistelukauden avaus!


kollaasi 3


Sunnuntaipötköttelyä kisulin kanssa. // Parhaita lenkkisäitä ja -maisemia <3 Uljaasti auringonlaskuun ;) // Célfiee // Raxin jälkeen maistui vähän vihreämmät pöperöt :D


kollaasi 2

Oli niin kauhea sämpylähampaan kolotus, että ihan pakko oli tehdä! // Aamun kymppi done! On muuten ihan parasta hiihdellä myöhäisinä kouluaamuina tuollein aamusella, kun saa hiihdellä ihan me, myself & I ja ihastella auringonnousua. // Taas lempparipaikalla, tällä kertaa kahvia ja Syke. Ajattelin alkuun kattoa tuota vain puhelimelta matolla juostessa niin kestäisi kausi vähän pidempään, mutta ei se nyt ihan onnistunut .... :D // Smurffiinan (kyllä, olin kirjaimellisesti päästä varpaisiin sinisissä :D) habaneroilua salin jälkeen.


kollaasi 4


Tiivistää hyvin suurimman ajanvietteeni viime aikoina. Jos oikein kyllästyttää niin voi vaihtaa vaikka seuraavaan aineeseen, onhan niitä sentään neljä mistä valita. // Tottakai sitä itse juoksuakin! // Pääsin vihdoin katsomaan Singin! Tää on ollut mun must see -listalla ja oli kyllä loistava leffa lapsenmieliselle :D


-Essi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti