20.1.2017

Treenikenkien päivitystä

Olen tässä viimeaikoina päivittänyt urheiluvaruste-repertuaariani hieman enemmänkin, sillä kuten aina, myös tälläkin kertaa kaikki vanhat alkoivat levitä käsiin yhtä aikaa tai sitten oli muuten vain ihan pakko :D

Ensimmäisenä täytynee mainita uudet juoksupoponi, Adidas Ultra Boostit. Minähän ostin syksyllä vanhojen Asicsieni tilalle uudet Adidas Enenrgy Boostit kun edellisistä alkoivat jo varpaat tunkea läpi, mutta yhden lenkin niillä juostuani totesin ne kuitenkin liian pieniksi. Saavutus sinänsä kun kuitenkin ravasin niillä kengillä sovitusvaiheessa Intersportia päästä päähän niin kauan että myyjälläkin meinasi jo hermo mennä :D No, kengät siis osoittautuivat väärän kokoisiksi, joten ei auttaut kuin myydä ne eteenpäin ja aloittaa uusien metsästys. Helpointa olisi tietenkin ollut tilata vain netistä samat nuo samat Energy Boostit puoli numeroa isompana, mutta tuolla ainokaisella testilenkillä pohja tuntui kuitenkin aika jäykältä, joten ajateli kuitenkin miettiä jotain muuta mallia.

2017-01-19 06.19.04 1


Päähäni oli jäänyt pyörimään ajatus noista Ultra Boosteista, joita olin sovittanut samalla, kun ostin Energyt, mutta tuolloin ne tuntuivat jotenkin nousevan kantapäistä. Loppuvuoden aikana kävin sitten useampaan otteeseen sovittamassa erinäköisiä lenkkareita, mutta mitkään ei oikein olleet hyvät. Ultra Boostejakin testasin varmaan sen seitsemän kertaa, mutta koska hintaa noilla on kuitenkin varsin kiitettävästi, en uskaltanut ottaa sitä riskiä, että tulisi jo toinen harakiri. Käy nimittäin vähän kukkarolle nuo harakirit :D Lopulta kuitenkin vuoden lopulla repäisin ja ostin nuo Ultrat kun päähänpinttymä alkoi käydä liian suureksi ja sopiva alekin sattui kohdalle. Ja en kyllä toistaiseksi voisi olla tyytyväisempi! Olen pitänyt noita nyt mattojuoksukenkinä, kun talvella juoksen kuitenkin suurimmaksi osaksi nastoilla, joten siirrän uutukaiset ulkolenkeille vasta sitten kunhan kevät koittaa. Mutta tähän asti Ultrat ovat olleet kyllä ihan huiput: vaimennusta on ihanasti, mutta silti ne on ihan älyttömän kevyet jalassa! Ja se fiilis kantapään nousemisestakin tuli ilmeisesti vain eri mallista kuin mihin jalka oli tottunut, sillä en ole edes muistanut koko asiaa sovituksen jälkeen.

2017-01-19 06.19.06 1


Treenikenkävalikoimani päivittyi joku aika sitten myös uusilla salikengillä, jotka ovat nekin olleet ostoslistalla jo pidempään, kun vanhat ovat jääneet pieniksi jo aikoja sitten. Joku aika sitten sain sitten vihdoin aikaiseksi tilattua netistä salikengät. Tilasin siis netistä yhdet kengät, joita olin sovittanut Budget Sportissa aikaisemmin, ja joista vieläpä löysin paremman värinkin ja säästin samalla muutaman kympin. Tai no, miten sen nyt ottaa....kenkien tulemisessa kesti lopulta sitten yli kuukauden ja kun ne lopulta tulivat, ne oli ihan väärät kengät :D Että silleesti. No, koko ja väri kengissä oli hyvä ja testattuani niitä myös malli oli ihan hyvä, joten lopulta päädyin vain pitämään kengät, kun en jaksanut aloittaa mitään palautusrumpaa. Ja hyviksi on todettu!

2017-01-19 06.20.30 1


2017-01-19 06.20.26 1


Nyt pitäisi siis olla treenikengät päivitetty, joten ei jää ainakaan siitä kiinni! Sehän on tietysti tärkeää vannoutuneelle välineurheilijalle... ;)

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti