23.12.2016

Vuosi 2016

Olen nyt kirjoittanut tätä blogia vasta vähän reilu puoli vuotta mutta ajattelin silti tehdä pienen koonnin siitä, mitä kaikkea tänä vuonna onkaan tullut tehtyä. Vuoden urheiluille ajattelin kuitenkin omistaa ihan oman postauksen, sillä muuten tästä olisi jo tullut romaani, joten niistä sitten kinkun tuhoamisen jälkeen :D Tässä siis kuitenkin se muu elämä tämän vuoden osalta (sekalaisessa järjestyksessä).


Vuonna 2016...

...perustin tietenkin tämän blogin!

...tanssin wanhat. Once in a lifetime -kokemus joka oli kyllä varmasti yksi elämäni huikeimmista päivistä! Siihen oli panostettu mutta lopputulos olikin kyllä sitten täys kymppi. Sitä omaa tanssia tanssitaan vielä vanhainkodissakin...

...ratsastin. Niin koulua kuin esteitäkin, maastohumputtelua unohtamatta <3

...satsasin kunnolliseen tehosekoittimeen ja surauttelinkin sitten ihan muutaman smoothien.

2016-12-23 09.47.12 1


...kirjoitin yhteensä 2 ainetta, keväällä terveystiedon ja syksyllä ruotsin. Molemmat kai meni ihan jees, mutta jostain syystä näytän olevan se YTL:n rajaluuta: ne kattoo montako pistettä se Essi nyt tällä kertaa sai, ahaa noniin, seuraavan kirjaimen raja on sitten pari pistettä ylempänä. Ja nimenomaan ylempänä.

...kävin hevosmessuilla Tampereella.

...olin kesätöissä ja sain tästä muistoksi naulanreiän sääreeni sekä sellaiset rusketusrajat että ne eivät ole vieläkään hälvenneet.

...kokkailin kaikkea kivaa kokeilevassa keittiössäni :D saldona mm. raakakakkua, valkoraakasuklaata, oikeasti hyvältä maistuva vihersmoothie (johon olen edelleenkin ihan koukussa) ja mustapapubrownieta. Koekaniini toki testaili lisäksi myös kaikenlaisia uutuuksia aina kun sellainen osui silmiin.

2016-12-23 09.47.44 1
Menee muuten ihan ProPudista!


...vietin vuoden parhaat 1,5 vko roadtripillä. Vaasa, Tampere, Pori, Rauma, Turku, Helsinki. No words needed.

...kävin elämäni ensimmäistä kertaa festareilla, tietenkin heti ensimmäiseksi sinne suurimmille :D Taidan toistaa itseäni, mutta Ruisrock oli kyllä vaan niiiin huikee! Ensi kesänä uudestaan! Ja pääsinhän mä vähän lievittämään tuota ruissin jälkeistä masennusta vielä Kuopio Rockiin, vaikka olihan se edeltäjäänsä nähden vähän leimi, mutta onneksi Antti Tuisku ja Apulanta pelasti!

2016-07-15 09.18.23 1


...vietin vajaan viikon Lappeenrannassa "lastenvahtina" aka lomailemassa :D

...mietin pääni puhki tulevaisuuden suunnitelmia ja kriiseilin ensi vuoden kuvioista. Nyt kuitenkin jo onneksi hieman selvemmillä vesillä tämän suhteen...

...käytiin luokan kanssa Helsingissä Studia-messuilla eli sekoittamassa hieman lisää päätämme. Onneks siinä sivussa pääsi ihastelemaan stadin jouluvaloja ja Fazerille syömään suklaata. Ja kiitos Kusaman pilkkuja näkyi silmissä vielä seuraavalla viikollakin.

2016-12-23 09.49.16 1...sain ajokortin ja täytin 18! Ei lisättävää :D

... vietin yhden aivan helkkarinmoisen jakson suorittaen yhtä aikaa koulua ja kirjoituksia ja ajaen samalla ajokortin kuukaudessa. Jos tuolloin olisi pitänyt määritellä kiire ja stressi nin sanakirjassa noiden sanojen kohdalla olisi ollut meikäläisen naama.

...kuuntelin Arttu Lindemania livenä. Mainitsemisen arvoinen asia ottaen huomioon, että en oikeastaan voi sietää kyseistä artistia :D

...luin monen monta hyvää kirjaa. Ihan jopa englanniksikin!

...opettelin juomaan kahvia. Nimenomaan opettelin :D Vaikka ei sitä kyllä vieläkään tule juotua kuin aamuisin.

2016-12-23 09.50.17 1


Siinä ainakin ne ensimmäisenä mieleen tulevat tältä vuodelta vaikka jotenkin musta tuntuu että heti kun painan julkaise-nappia niin mieleen muistuu ainakin sata muutakin asiaa :D  Ensi vuodesta luultavasti tulee hyvin erilainen ja osan tuosta vietänkin toivottavasti kaukana täältä, mutta sormet ristiin että siitä kuitenkin tulee vähintään yhtä huikea kuin edeltäjästään!

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti