31.12.2016

Tulevan vuoden pläänit - juoksupipon löysäystä ja apinointia

Kun vuosi 2016 alkaa pikkuhiljaa olla purkitettu, voi kai alkaa jo miettiä vuotta 2017. Mitäs sitten?

Juoksun osalta olen pitkän pohdinnan jälkeen tullut siihen tulokseen, että tulevalle kaudelle en aseta erillisiä aikatavoitteita, sillä vaikka se kahden tunnin alitus mielessäni kyteekin, en halua enää takaisin siihen suorittamiseen. Se alitus kyllä tulee jos on tullakseen. Yksi tulevan vuoden targeteista voisi siis olla päämäärän sijaan se matka. Juokseminen ei kuitenkaan lähde minusta kulumallakaan, joten en tarvitse sen ylläpitämiseksi mitään kellon kuvaa silmiini ja tekeminenkin säilyy paljon mukavapana kun pipo ei kiristä niin kamalan paljon.

Muutenkin ajattelin pitää kaikki ovet vielä sen verran avoinna, etten lyö myöskään mitään kisoja tai matkoja vielä lukkoon, vaan vedän nyt vain alkuun pari kuukautta painotuksella pk ja lihaskunto. Sen jälkeen voi sitten alkaa pohtia että mitä, missä ja milloin. Sen verran kuitenkin tämän hetkisistä kutkutuksistani voisin päätellä, että jos terveenä pysyn niin tiedossa on varmaankin puolikkaan lisäksi ainakin joitakin totisemmin vedettyjä lyhkäsempiä matkoja ja sitten niitä sekalaisia aivot narikkaan ja nauti -juoksuja. Vähän himottaisi myös sellainen puolikasta pidempikin pyrähdys, mutta sen voisin kyllä toteuttaa ihan omatoimisestikin...Tulevan vuoden suunnitelmissa on kuitenkin vielä niin monta tekijää, että on paha sanoa mitään, kun en edes tiedä missä päin Suomea olen kun kausi alkaa.

Juoksun lisäksi näin alkuun on siis ainakin tiedossa sitä salia, mutta lisäksi ajattelin myös elvyttää taas skimbailutaitojani ja-lihaksiani ja ulkoiluttaa myös suksia tämän talven aikana hieman ahkerammin. Uintiakin olen viimeaikoina harrastanut palauttavina päivinä, joten sitäkin varmasti tiedossa enemmän tulevana vuonna. Lisäksi kaikennäköiset apinointihommat ovat olleet in viimeaikoina ja olen ajatellut ottaa ensi vuodelle tavoitteeksi ainakin käsilläseisonnan ilman tukea sekä saada sen verran lisää notkeutta, että se kyynärsiltakin olisi vähän paremman näköinen :D Nyt on jotenkin hieman semmoinen fiilis, että olisi kauhean kiva kokeilla kaikkea uutta ja testata rajojaan eri lajien parissa. Ehkäpä näitä siis vuonna 2017 ;)

2016-12-31_09-51-31
Niin vauhdikas apina ettei kuvaajakaan pysy perässä...


Just nyt mä olen kuitenkin ihan eniten innoissani siitä, että uusi vuosi tarkoittaa myös uutta treenivihkoa, ja kuten edellisessä postauksessa taisin mainitakin, pääsee ikään kuin aloittamaan puhtaalta pöydältä. Tämä vuosi ei ollut parhaimpia urheiluvuosiani, mutta aina on suunta ylöspäin ja nyt ei voi enää edes selata vihkon sivuja taaksepäin vanhoja murehtimaan ;) 

Elan sanoin katse eteen ja suupielet ylöspäin!

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti