13.12.2016

Suunnitelmallisuutta, finally!

Viime viikolla päätin vihdoin ottaa taas itseäni niskasta kiinni ja alkaa tehdä jonkinnäköistä liikuntasuunitelmaa aina seuraavalle viikolle. Kohta olisin kuitenkin havahtunut siihen, että on toukokuu ja mä oon vaan humputellu menemään koko talven sinne tänne. Tässä vikassa jaksossa alkoi myös lukion kuntosalikurssi, joten senkin takia on varmaan ihan pätevää olla jonkin näköinen suunnitelma. Että millon se jalkapäivä nyt olikaan, ennen pitkistä vai? Oikeastaan onkin varsin ihmeellistä, että olen pitäytynyt tällaisessa mielivaltaisessa juoksentelussa näinkin pitkään ottaen huomioon, että olen kuitenkin kalentereita, suunnittelua ja kaikenlaista aikataulutusta rakastava ihminen :D

Ajattelin pitää rungon tällä hetkellä kutakuinkin sellaisena, että viikkoon tulisi tuon kahden salitreenin ja yhden kuntopiirin/ryhmäliikunnan (salikurssi) lisäksi vähintään kolme lenkkiä. Yks pitkis, yksi vähän rivakampi vauhtikestävyys-lenkki ja yksi normimittainen pk. Bonuksena kalenteriin näkyi tällekin viikolle iskeytyvän lisäksi myös yksi ylimääräinen pk sekä palauttava uinti ja tietenkin se yksi ihka oikea lepopäivä. Kyllä näillä pitäisi saada hyvä pk-ja lihaskuntopohja ensi kaudelle!

2016-12-13_06-29-02


Tässä jaksossa koulukaan ei pahasti haittaa tätä urheilua (;D), sillä päivät näyttää meikäläisen osalta varsin vajailta. Tietysti siihen tulee sitten plussana se kirjoituksiin lukeminen, mutta hypärit voi aina pyhittää lukemiselle ja illalla urheilla - tai toisinpäin! Ja tuo salikurssi se vasta kätevä onkin, voi käydä kouluaikaan salilla ja saa siitä vielä yhden kurssinkin ;)

Huomasin muuten tuon sen-jonka-nimeä-ei-mainita jälkeen, että kun ehti päästä siihen rutiiniin, että vapaapäiviä ei ole, niin nyt siitä on hyvin vaikea irroittautua. Tuota kalenteriani katsellessa tajusin juuri, että en ole tainnut tuon rykäyksen jälkeen edes pitää kovin montaa vapaapäivää ja ajattelinkin, että joululomalle voisi oikeastaan iskeä tuollaisen 2-3 päivän totaalilevon, ettei käy ohrasesti. Mutta sitä ennen ois vielä viikko tehokasta peliaikaa! ;)

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti