20.12.2016

Ihan lomalla

Se on täällä, joululoma! Viime yönä käytiin vielä napottamassa joulujuhlassa ja kirkossa ja nyt ois sitten vajaa pari viikkoa potslojoa tiedossa, jihuu!

Kovin suuria en aikonut tälle joululomalle suunnitella sukuloinnin ja kinkun syönnin lisäksi. Jonkun sivun saatan ehkä lukasta ylppäreihin ja se pakollinen joulusiivouskin ois varmaan tehtävä vielä viimistään huomenna, mutta ihan ekaks ajattelin kuitenkin nukkua nämä univelat pois, kuunnella liikaa joululauluja ja kattoa jonkun kivan leffan. Myös kuppi kuumaa kaakaota ois hei ihan jees. First things first ;) Ja kerrankin mä oon edes sen verran ajoissa ollut, että joululahjukset on jo hankittu, joten niitä ei tartte enää stressata, jee!

Urheilut ajattelin tällä lomalla pitää ihan sellaisina mielivaltaisina: teen mitä tykkään sillon kun tykkään. Tosin mielellään sillein hieman iisimmin, että ois sitten taas akut ladattu ja mimmi iskussa ens vuoteen :D Siis ihan rehellisiä vapaapäiviä kans! Ja kaikki joulupöperöt ja varsinkin suklaahan ovat tutkitusti tehokkaita palautumiseväitä, ainakin henkisesti ;)

Kuten huomasitte, tällä lyhkäsellä sekametelisopalla ei nyt varsinaisesti ollut mitään pointtia, mutta ajattelinpahan vain tulla kertomaan, et mä oon lomal ny! Ihanaa, joulu!

IMG_3030


-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti