5.12.2016

Elämäni aakkoset

Luin tällaisen jostakin blogista joku aika sitten ja päätin nyt itsekin toteuttaa idean. Osaan kirjaimista olisi ollut tunkuakin, joten jouduin hieman valikoimaan :D Näin siis tämän hetkiset aakkoseni:

A - Aamut & Aamupala. Mikään ei ole parempaa kuin sopivan hidas aamu, jolloin on aikaa tehdä jotain hyvää aamupalaa ja tuhota se kahvikupillisen kera.

2016-10-23 02.09.42 1


B - Banaani. Olen banaanin suurkuluttaja siitäkin huolimatta että en oikeastaan syö sitä pelkiltään, mutta se vaan käy kaikkeen: makeutusta terveellisimpiin leivonnaisiin, maustamattoman jugun kanssa, maapähkinävoin kanssa...

C - Chick lit. Parasta aivot narikkaan -viihdettä!

D - Deadline. Kaikesta stressaavalle ihmiselle harmaita hiuksia aiheuttava asia. Silti onnistun myös keksimään itse itselleni deadlineja...

E - Eläimet. Olen aina pitänyt kaikenlaisita elämistä ja kotoakin niitä löytyy kolme kappaletta. Myös unelma-ammattini oli pitkään eläinlääkäri, kunnes tajusin, että en ole tarpeeksi kiinnostunut kemiasta/biologiasta opiskellakseni eläinlääkäriksi.

DSC_0181


F - Fun. Ei saa ottaa liian vakavasti!

G - Gossip Girl. Tämän hetken koukutussarja...

H - Hitaus. Jotain, mitä vihaan yli kaiken, kaikessa. Hidas liikenne, jaarittelevat snäppistoryt (pääsevät asiaan ehkä viidennessä snäpissä), hitaat ihmiset...itsehän en tietenkään ikinä ole hidas ;)

I - Itikat. Toinen asia jota vihaan yli kaiken. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin tämä jokakesäinen ininä. Varsinkin joskus aamuyöstä kun se ininä ei häviä vaikka olet jo listinyt seinät täyteen niitä verenimijöitä. Että mä nautinkin viime kesänä kun koko puolentoista viikon roadtripillä ei näkynyt kun ehkä kaksi itikkaa. Rannikko <3

J - Juokseminen & Joulu. Nyt en kyllä osannut päättää. Eka on ehkä se ilmeisin mutta kylläkin jo varsin kuultu vastaus. Joulu taas on vain kerran vuodessa mutta sitäkin ihanampi! Olen aloittanut joululaulujen kuuntelemisenkin jo varmaan kaksi kuukautta sitten ja kun lumikin teki paluun, ei mikään voi estää joulufiilistelyä!

IMG_5885 (2)


K - Kahvi. Opin itseasiassa juomaan kahvia vasta jokin aika sitten, ja en edelleenkään juo sitä kovin paljoa, mutta aamuihin se vaan kuuluu.

L - Lukeminen. Olen tykännyt lukemisesta pienestä asti ja vaikka en enää ehdikään lukea ihan yhtä paljon, niin on se edelleen ihan yhtä mukavaa. Oikeastaan melkein minkä tahansa genren kirjat menevät, mutta ne sellaiset "henkisen kasvun" kirjat ei oikein uppoa meikäläiseen :D Viime aikoina suuressa kulutuksessa ovat olleet kaikki englanninkieliset, yo-kirjoituksia silmällä pitäen.

M - Musiikki. Kuuntelen musiikkia joka päivä ja melkein joka paikassa: lenkillä, autossa, kouluhommia tehdessä, salilla jne. Varsinkin treenatessa musiikki on must!

2016-07-31 11.11.10 1N - Netflix. Tuo kiireen pahin paholainen :D 'Yksi jakso vaan...'

O - Onnistuminen. Onhan se aina kiva onnistua jossain ;)

P - Perfektionismi. Tunuustan olevani oahemman luokan perfektionisti mikä on toisinaan hyvin rasittavaa. Se tunne kun olet kirjoittanut täyden A4 muistiinpanoja ja viimeisellä rivillä mokaat - kuulakärkikynällä tietysti. Ei kun uusiks!

R - Ratsastus. Laji jota olen harrastanut ekalta luokalta lähtien ja joka ei petä koskaan!

10570508_254335421431405_2875134569216882987_n[1] (2)
Kuva on itseasiassa jo pari vuotta vanha ja siitäkin piti leikata pää pois...


S - Sali & Suklaa. Taas oli niin paha valinta että nyt en kyllä osannut valita ;) Viimeaikoina olen siis taas innostunut salilla käymisestä ja päässyt sen "tylsyydestä" eroon. Ja suklaa nyt ei petä koskaan! Tähän menee selvästi myös Puhdistamon minttu-raakasuklaa, nam!

T - Tahdikkuus. On niitä tahdikkaita ja hienotunteisia ihmisiä ja sitten on minä. Mulla on hyvin paha tapa tehdä/sanoa ensin ja miettiä vasta sen jälkeen ja toisinaan se voi olla ihan hyvä mutta 9 kertaa 10:stä saa kuitenkin miettiä että oisko pitänyt taas purra huulta pikkasen tehokkaammin eikä möläyttää ääneen.

U - Ulkoilu. Jos joudun olemaan liian pitkään sisällä, tuntuu oikeasti siltä että seinät kaatuu päälle. Siksi käyn mieluummin vaikka välillä seisomassa keskellä pihaa kuin istun koko päivän sisällä :D

2016-12-04_07-59-32


V - Vadelmat. Jakaa marjojen kuningastittelin yhdessä mansikoiden kanssa. Vasta joulukuu, eikä ole enää kovin montaa rasiaa jäljellä pakkasessa...

W - Wanhojen tanssit. Ihana prinsessapäivä jonka muistaa lopun elämäänsä <3

IMG_20160315_172750
Kuva: Emma Julkunen


X - X-asento. Elikkäs ei minkään tekeminen. Hyvin tarpeellista toisinaan vaikka toisaalta liian suuri annostuskin on hyvin ahdistavaa.

Y - Yo-kirjoitukset. Niitä kohti porskutetaan, enää tämä jakso ja sitten alkaakin jo lukuloma, iiks! Kaksi done, neljä edessä.

Ä - Äiti & iskä + muu suku/perhe. Perhe on pahin, joten annetaan nyt niillekin yksi kohta tästä listasta :D

Ö - Ööööö...


P.S Kuvat 2., 3. ja 5. Senni

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti