21.11.2016

Treenikuulumisia marrasputkesta

Kohta neljättä viikkoa marrasputkea elellään ja vaikka ei nyt ehkä ole mennyt niin kuin strömsöössä, niin putkessa ainakin pysytään!

Alunperinhan tarkoitus oli ottaa kaksi ensimmäistä viikkoa iisisti kilometrien suhteen ja puolenvälin jälkeen sitten kiristää tahtia. No, ne kaks ekaa viikkoa meni kyllä ihan hyvin, mutta kun menneellä viikolla piti alkaa lisäämään niitä kilometrejä niin yllättäen joka päivälle oli niin paljon muuta ohjelmaa, että minimikin meinasi ruveta tekemään tiukkaa. Viikonloppua kohden onneksi vähän hellitti ja sainkin vähän kirittyä, mutta aika olemattomissa luvuissa pyöritään. Tällä viikolla ajattelin kyllä jo vetää nasta laudassa, sillä enää 9 päivää jäljellä ja niistäkin kaksi viimeistä menee helsingissä Studia.messuilla, joten tuolloin lenkki on taas sen minimin verran. En ymmärrä miten tää putki muka voi alkaa loppua käsiin, kun vastahan oli se kolmas päivä ja tuntui että tää ei lopu ikinä.

PicMonkey Collageo


Henkinen kantti on siis kestänyt varsin hyvin ja toistan ehkä itseäni, mutta en olisi uskonut omaavani näin kovan pään :D Oikeesti, täähän on ollut jopa mukavaa suurimman osan ajasta! Toki ajatuksena on toisinaan hieman potuttanut, että kun on muutenkin kiire, niin sitten vielä tunget siihen väkisin jonkun lenkin, mutta ei se lähteminen sitten kuitenkaan ole kovin monena päivänä potuttanut. Fyysinen kanttikin on kestänyt odotuksiin nähden ihan hyvin ja mitään suurempaa kremppaakaan ei ole vielä iskenyt. Lihakset toki alkavat olla aika väsyneet ja tuntuu, että maitohapot eivät sula millää, mutta siihen nyt ei kukaan kuole.

Pääasiassa olen siis hiihdellyt menemään sitä perus-pk:a, mutta pakko on ollut toisinaan lisätä vähän vauhtiakin koneeseen, etten nyt ihan nukahda, kun samaa tietä taapertaa ees taas joka päivä. Salillakin olen käynyt humppailemassa aika tasan 2-3 krt/vko, mutta jostain kumman syystä nuo salitreenit ovat painottuneet enemmän ylä-ja keskikroppaan ja jaloille vain sen verran, ettei lihakset ihan surkastu :D No saapahan meikäläisenkin kätöset joskus vähän shokkihoitoa ;) Salin ja juoksun lisäksi ei muuta juuri olekaan päässyt harrastelemaan, sillä aika ei siihen ole enää venynyt ja lumetkin ehtivät sulaa ennen kuin minä pääsin ladulle asti...

2016-11-21_03-52-55
Käytän mäkin toisinaan muitakin kun juoksuvaatteita...

Tulipas sekavaa ajatustulvaa :D Mutta siis pointtihan oli nyt se, että tällä hetkellä näyttäisi menevän sen verran hyvin, että mikäli en katko raajojani tai kadota päätäni, niin loppuun asti painetaan (kop kop)! Että nyt ei muuta kuin nautiskellen vaan niin monta kilsaa kuin vielä irti saa ;)

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti