9.9.2016

Uudet juoksupopot

Kyllä oli jo aikakin! Meikäläisen edelliset juoksukengät on ostettu viime kesänä ja viimeisten kuukausien aikana ne ovat vedelleet jo niin viimeisiään että ihan säälittää :D Oikean jalan pikkuvarvas taisi tulla kankaasta läpi itseasiassa jo jonkin aikaa sitten mutta nyt alkoi uhkaavasti näyttää siltä, että kohta leviää muutkin saumat, joten tässä välissä oli hyvä tehdä juoksukenkien päivitys, jotta uudet ehtii ajaa sisään ennen Pieksämäen puolikasta (2.10), mikäli starttiviivalle päädyn.

2016-09-09 08.55.17 1


2016-09-09 08.55.19 1


Edelliset kenkäni olivat pronaatiotuetut, sillä tuolloin joku oli saanut päähäni ajatuksen, että jalkani ylipronatoivat. Viimeaikoina on kuitenkin pikkuhiljaa valjennut, että jaloilleni parhaat olisivat ihan neutraalit kengät, joten kriteerinä kengänmetsästysreissulla olikin siis vain löytää neutraalit kengät, joissa on vaimennus pidemmille lenkeille, mutta myös tarpeeksi potentiaalia vauhtitreeneihin. Olin myös päättänyt jo etukäteen että haluan kokeilla noita paljon kehuttuja adidaksen boost-vaimennettuja kenkiä, ja sellaisethan sitten pitkän harkinnan jälkeen matkaani päädyinkin ottamaan. Vaihtoehtoina olivat lopulta Adidaksen Ultra Boost sekä Energy Boost 3, mutta vaikka Ultrat tuntuivatkin rullaavan kuin unelma, päädyin lopulta Energy Boosteihin, sillä Ultrassa kantapää tuntui hieman hassulta. Ihan kuin se pääsisi liikkuman vähän liikaa. Niinpä en uskaltanut ottaa noin kalliita kenkiä sillä riskillä, että kantapäät eivät pysyisi tarpeeksi tukevasti paikoillaan.

2016-09-09 08.55.14 1


Kotiin tullessani testasinkin heti vertailuna toiseen jalkaan tuota Energyä ja toiseen vanhaa asicstani ja voi jumpe, kun tuo vanha kenkä tuntuikin väljältä, jäykältä ja oudolta :D Energy oli kuin jousitettu sukka! Käytännössä en kenkää vielä ehtinyt testaamaan, sillä hieman epäkannattavan värinsä vuoksi vedin siihen kaksi kerrosta jotain lian pinttymistä estävää suihketta ja niiden kuivattelussa menikin sitten loppuilta. Ensifiilikset ovat kuitenkin varsin loistavat, joten toivotaan että mielipide on sama myös parin testilenkin jälkeen!

P.S En ymmärrä miksi valkoiset kengät näyttävät tässä vieläkin ylivalottuneemmilta, mutta nyt ajattelin kuitenkin julkaista tämän silläkin riskillä ja mennä nukkumaan!

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti