30.9.2016

Syksy + juoksu = parasta just nyt

2016-09-29 08.48.33 1


Jos vähän aikaa sitten vielä tuntuikin, että juoksumotivaatio oli hieman alavireinen, niin ei ole kyllä enää!

Mä olen aina miettinyt, että oonkohan mä jotenkin outo, kun monet sanovat aina juoksevansa vain kesällä ja vaihtavansa lenkkarit johonkin muuhun liikuntaan syksyn tullen. Minusta syysjuoksu taas on ihan parasta! Toki siis juoksen vuoden ympäri, mutta syksyllä se on vain vielä jotenkin entistäkin ihanampaa! Kesällä on mun makuun vähän liian kuuma ja vaikka kesä on muuten parasta aikaa niin juoksun suhteen tykkään kyllä enemmän tästä pienestä syystuulesta ja puista tippuvasta lehtisateesta. Ja ne auringonlaskut!

2016-09-24_03-56-58
Suonette anteeksi kuvan laadun, en sentään ole vielä alkanut kuljettaa järkkäriä mukana lenkeillä :D

Tällä hetkellä parasta antia ovat perus puten pk-lenkit kun ei tarvitse ajatella mitään, senkun vain mennä matelee musiikin tahtiin. Viimeeksi jopa juoksin puttepossu-lenkin sateessa ja edes se ei haitannut. Toisen paikan taitaa viedä eilen suoritettu mäkiveto-sessio. Hyvät musat nappeihin ja maitohappoja keräämään! Jaiks! Siihen vielä semmonen sopivasti loppuverkkaa kohden hämärtyvä taivas <3 Ai mitenkä niin muka fiilisjuoksija ;)

Siispä nautin nyt tästä tunteesta ja yritän muistaa sen seuraavan kerran kun juoksen pitkistä räntäsateessa ja autojen heittämiä loskahyökyaaltoja väistellen!

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti