24.9.2016

Kirjoitukset ohi, elämä jatkuu

Jeps! Ruotsin kirjalliset oli siis eilen ja omien laskelmieni mukaan tilanne näyttää hyvin pahasti siltä, että M:n ja E:n välillä keikutaan. Meikäläisen tuurillahan se jää just silleen sopivasti pistettä tai kahta vaille...mutta sitähän ei onneksi vielä kannata murehtia (eipä)!

Kävinkin ihan tällein kirjotusten lopun kunniaksi tempaisemassa eilen salilla koko kropan treenin ja tänään ajattelin vihdoin rykästä lenkille, mutta äiti saikin minut houkuteltua johonkin Naisvoimistelijoiden jumppapäivään ja lenkki vaihtuikin sitten kolmeen tuntiin hien vuodatusta. Kyllä sekin ihan liikunnasta kävi :D Ensi viikolla onkin vain maanantaina elokuvaa ja tiistaina matikan koe ja loppuviikon voikin vaikka pyhittää kokonaan juoksulle! Ehkä myös Bridget Jones's  Baby mahtuu johonkin väliin ;) Ja sitä vanhuuden rajapyykkiäkin saa juhlia ensi sunnuntaina kun minäkin vihdoin täytän 18. Now the feeling, loppuvuodesta syntyneet.

Nyt siis vain jalat kohti kattoa ja vaan kaikkea kivaa! En ehkä uhraa ajatustakaan (tai yhden yhtä tekstiä) koululle vähään aikaan, jee!


2016-09-24_04-21-46
Current mood! ;) (By hovikuvaajani Senni)

-Essi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti