10.8.2016

Kun loma loppuu

Ja sehän loppuu tänään, sillä huomenna pitäisi jo palata kouluun. Oikeastaan ajatus ei hirveästi innosta ja tämä loma on mennyt kaikenkaikkiaan ihan liian nopeasti. Toisaalta koulun alku tarkoittaa meikäläisen kohdalla abivuotta ja vaikka se tulee varmasti olemaan raskas kirjoitusten takia, ovat jaksot kuitenkin varsin löysiä ja kun viimeiset kirjoitukset maaliskuun lopussa on taputeltu, pitäisi lukion (toivottavasti) olla hatun päähän nostoa vaille suoritettu.

Ja toisaalta, vaikka loman loppu tarkoittaa pikkuhiljaa myös kesän loppua, en ole siitä kovinkaan pahoillani, vaan oikeastaan jo odotan saapuvaa syksyä, sillä onhan sekin nyt aika ihana vuodenaika! Saa taas polttaa kynttilöitä, kaivaa villasukat kaapin perältä ja juoda kuumaa teetä viltin alla. Eikä mikään voita auringonlaskujen bongailua iltalenkeillä.


2016-08-10 11.36.40 1Viimeisen viikon olen siis oikeastaan vain nauttinut loman viimeisistä päivistä ja tehnyt kaikkea kivaa, kuten juossut (vähintäänkin tarpeeksi), käynyt elokuvissa, nukkunut pitkään ja ratsastanut Jopilla (joka on muuten viime aikoina ollut ihan huippu!), Eilen kävimme vielä kaverin kanssa Kuopiossa tuhlaamassa viimeiset tuhlattavissa olevat pennoset ja ilta menikin nauraessa ja herkkuja (herkkulakkolaisen sellaisia) mutustaessa. Jospa sitä nyt jaksaisi taas opiskella syyslomaan asti.


2016-08-10 11.36.42 1Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti