26.7.2016

Just nu

Taas on aikaa viime postauksesta, mutta kun tuntuu ettei millään ehdi koneelle. Veikkaan, että tästäkin tulee kunnon sillisalaatti, mutta menköön nyt tämän kerran.

Tällä hetkellä siis majailen Lappeenrannassa serkkujani "vahtimassa"/lomailemassa. Kovin kauaa en ehtinyt kotona homehtumaan kun viime perjantaina kurvasin tänne ja täällä olisi tarkoitus olla torstaihin asti. Sitten ehtiikin viettää kokonaista yhden yön omassa sängyssä, jonka jälkeen perjantaina on luvassa Kuopion Rockcock (= Antti Tuisku). Mustahan tuli kertaheitolla oikein festarihirmu ;)

2016-07-26_06-11-37


Sitten ei olekaan enää kuin puolitoista viikkoa koulun alkuun, joka siis meillä alkaa tuolloin torstaina 11.8. Vähän kyllä jo ahdistaa koko syksy kun pitäisi selvitä yhtä aikaa yo-kirjoituksiin lukemisista, itse yo-kokeesta, muusta koulun käynnistä, autokoulusta ja vielä treeneistäkin. Nuo yo-kirjoituksetkin ilmeisesti sattuvat vielä samaan aikaan ekan koeviikon kanssa ja koko ekassa jaksossa minulla taisi vielä olla joka päivä koulua puoli neljään. Ja tuntuu että mistään ei kuitenkaan voi oikein löysentääkään, kun koulua on pakko käydä ja nuo kirjoitukset nyt ovat luonnollisestikin aika tärkeät, mutta toisaalta myös autokoulussa pitäisi käydä, jos sen kortin aikoo saada ja koska Kuopio Maratonkin on 3.9, ei treenejäkään voi ennen sitä höllätä vaan itseasiassa nyt pitäisi vetää vielä viimeinenkin vaihde silmään. Että jos mä olen vielä lokakuun toinen päivä hengissä kun täytän 18 ja olisi vielä ajokorttikin takataskussa niin itken kyllä ilosta... :D

2016-07-25 10.33.47 1
2016-07-25 10.33.43 1Noo, siihen asti aion vielä lomailla ja yrittää olla ajattelematta asiaa. Juuri nyt on vaan niin mukavaa, kun voi mennä minne tykkää ja milloin tykkää ja treenata just silloin, kun itseä huvittaa, eikä ruotsin lukemisestakaan ole tullut aivan hirveää stressiä, kun sitäkin voi tehdä oman aikataulunsa mukaan (miksi muuten ruotsiin ei ole yhtään samanlaista intoa ja motivaatiota kuin terveystietoon oli??). Viime päivinä olen mm. uinut, juossut, metsästänyt pokemoneja, pyöräillyt, katsonut kaikki Lemmen viemän rästissä olleet jaksot, tehnyt hampurilaisia ja bataattiranuja, ottanut aurinkoa, lukenut ruotsia ja juonut pepsi maxia. Ja taidan jatkaa tällä linjalla vielä niin kauan, kuin vain suinkin mahdollista!

P.s Myös kuvat mun viimepäivien ajanvietteistä.

Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti