25.6.2016

Roadtrip 2016

Vielä reilu viikko ja sit mennään! Onnibus here we come.

Lähdemme siis reilun viikon päästä maanantaina aamusella Sennin ja Katan kanssa puolentoista viikon mittaselle roadtripille. Tarkoituksena on kiertää Suomea länsirannikkoa pitkin alaspäin Helsinkiin asti ja menopelinä mikäs muukaan kuin rahapussiystävällinen Onnibus. Kohteita matkanvarrelle sattuu niin monta, että ei vähempi aika riittäisikään, mutta ei me silti ihan joka päivä kaupunkia vaihdeta niin että on tiedossa sentään vähän muutakin kuin bussin penkin kulutusta ;)

Vaikka kaupungit on tietenkin täytynyt valita jo etukäteen, ei muita suunnitelmia juurikaan ole. Paitsi tietysti Ruisrock! Muuten mennään hyvin fiilispohjalla ja onkin ihan mukava että voi luuhata paikasta toiseen ihan sen hetken fiilareiden mukaan ilman mitään aikatauluja (paitsi bussiaikataulut). Suurin osa noista meidän reissun kaupungeista on myös sellasia, joissa minä ainakaan en ole käynyt ollenkaan, tai sitten oon ollut pienempi, joten paljon nähtävää tiedossa.

aurinkolasit

Yöpyminen tällä reisuulla tapahtuu tuttujen nurkkien lisäksi leirintäalueen mökkeröissä, joten paljon tilaa ja gourmetruokaa tiedossa ;) On myös mukava päästä Ruisrockkiin, sillä en ole koskaan ollut festareilla ja tää virhe täytyy nyt korjata! Ja ainakin kun esiintyjälistaa katsoo, näyttää aikas hyvältä.

au2

Nyt siis vielä viimesten juhannusruokien tuhoamiset ja viikon verran töitä ja sitten nokka kohti Vaasaa!

P.S Bannerista kunnia Sennille!

Essi

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/16343733/?claim=8bac4a5fuuw">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti