22.6.2016

Hello, it's me

Olen pohtinut blogin aloittamista jo pitkään, mutta nyt päätin lopulta repäistä ja edes yrittää. Ei kai tässä mitään voi menettääkkään!

Niin, olen siis Essi, tänä vuonna 18 vuotta täyttävä lukiolainen. Ensi vuonna siis alkaa lukion vika vuosi ja loput kirjoitukset....(kirjoitin terveystiedon jo nyt keväällä). Perheeseeni kuuluu vanhempieni lisäksi myös veljeni sekä mummoni, joka asuu kanssamme samassa talossa. Nelijalkaisiakin löytyy kolme kappaletta: koira, kissa ja hevonen.


joppi

nappi
Nappi

jami
Jami

Koulun jälkeen suurin osa päivistäni kuluu harrastuksien, juoksun ja ratsastuksen, parissa. Ratsastusta olen harrastanut eskarista lähtien ja olenkin ehtinyt käydä jo useammalla tallilla. Myös molemmat vanhempani ovat kinnostuneita hevosista ja kuudennen luokan lopulla meille tulikin Joppi. Joppi on siis nyt 10-vuotias suomenhevonen, jolla on harrasteltu kaikenlaista ratsastuksesta rekeilyyn. Maailaman monin poni siis ;) Itse olen kuitenkin aina kallistunut enemmän kouluratsastuksen puolelle, mutta pidän toki myös esteistä ja kaikenlaisesta maastohöntsäilystäkin.

Toinen harrastukseni, juoksu, tuli mukaan vasta yläasteen jälkeen. Kai mä pienenä harrastelin kaikenlaista urheilua, mutta en koe ikinä olleeni oikein hyvä varsnaisesti missään lajissa tai ollut kovin urheilullinen. Yläasteen lopussa/jälkeen aloin kuitenkin käydä hieman useammin lenkillä ja pidentää niitä pikkuhiljaa. Pian huomasinkin, että olin juuri juossut 8 km yhteen putkeen. Uskokaa pois, se oli suuri saavutus meikäläiselle. Tuon jälkeen aloin pikkuhiljaa kokeilla myös silloin tällöin hieman pidempiä lenkkejä ja jossain vaiheessa sain hullun idean yrittää puolimaratonia. Siispä juoksin viime kesänä ensimmäisen puolimaratonin ja syksyllä toisen. Ei ikinä enää ja kohta taas uudestaan ;) En siis todellakaan ole mikään lahjakas juoksentelija, mutta kun laji on tarpeeksi mielekäs, sitä kai tekee mielellään vaikka olisi lahjatonkin :D

Siitä, mitä tulen täällä blogissa höpöttelemään, mulla ei ole suurempaa käryä vaan menen luultavasti ihan fiilispohjalta. Kuvat otan luultavasti Canonin 1200D:llä tai puhelimellani.Essi

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/16343733/?claim=8bac4a5fuuw">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti